10 ـ " راحتی فلاکت بار"
ثبت نام كاربر
|
ورود
صفحه اصلی
مشاوره کنکور سراسری
مشاورین مرکز
مقالات
بیش فعالی
علايم بيماريهاي اعصاب و روان
داروها
ایمی پرامین
سرترالین
فلورازپام
سیتالوپرام
کلرادیازپوکساید
ریسپریدون
کلونازپام
آلپازولام
فلوکستین FLUOXETINE
متادون
ارزیابی بیش فعالی
گفتار درمانی
اوتیسم
بازی درمانی
اختلال دو قطبی
افسردگی
وسواس فکری
روال مشاوره بیماران ایدزی
تستهای روانشناسی
تست روانشناسی
MBTI تست
تست هوش جدید
تست اراده
تست شجاعت
تست نیمکره های مغز
تست شخصیتی
تیـپ شخصیتی
خونگرم هستید یا نه؟
تست خشونت و استرس 2
تست روانشناسی نقاشی
نمره اعصاب شما چند است؟
هنگام عصبانیت چه میکنید؟
تست شناخت احساسات
رابطه شخصيت با گروه خوني
تست سلامت روحی و روانی
تست روانشناسی اولویت زیگموند فروید
خدمات مرکز
معرفی محصولات
همایش ها
راه های جستجوی منابع پژوهشی
منابع و وب سایت های فارسی
وب سایتهای انگلیسی
فصلنامه های پژوهشی
کنفرانس ها
لینک های مفید
خبرگزاری ها
ايلنا
ايكنا
ايسنا
ايپنا
ايانا
الف
آنا
ايرنا
آريا
آموزش
سلامت
دانشجو
حيات
جام جم
بسيج
برنا
باشگاه خبرنگاران جوان
واحد مركزي خبر
وفا
قدس
فلسطين
شبكه خبر
روزنامه ها
ابتكار
ابرار
اسرار
اطلاعات
اعتدال
جمهوري اسلامي
خراسان
دنياي اقتصاد
رسالت
سياست روز
قدس
كيهان
مردم سالاري
همشهري
سايت هاي معتبر كودكان
ترانه، نقاشي،شعر،موسيقي
روانشناسي كودك
بازي،سرگرمي، چيستان
راهنمايي بارداري و بچه داري
داستان سرايي،چيستان،گالري عكس و نقاشي
نقشه سایت
درباره ما
تماس با ما
مترجم سایت
مترجم سایت
درس دهم "راحتی فلاکت بار"
درس دهم "راحتی فلاکت بار"
آیا تا به حال راحتی فلاکت بار را تجربه کرده ای؟
تا به حال شده که خودت را در چنان وضعیتی بدی ببینی که فقط آرزو کنی بتوانی از موقعیت دور شوی؟این موقعیت می تواند مربوط به ارتباطی که در آن قرار داری یا به اتمام رسیدن کار کنونی ات باشد. ممکن است به کوچک بودن مکان زندگی ات مربوط باشد؛ فضای آپارتمان ات تنگ است؟ اندوهگین و ناکام هستی، و شکوه می کنی و می نالی که چقدر شرایط طاقت فرساست، اما کاری نمی کنی.نمی خواهی تغییر کنی. احساس می کنی گیر افتاده ای. اگر چنین است مبتلا به راحتی فلاکت بار شده ای.
موقعیتی که در آن هستی دوست نداری؛اما به آن عادت کرده ای. این موقعیت را می توان به کفش های کهنه ی راحتی که دوستشان داری تشبیه کرد. آنها دیگر قشنگی ندارند و بر حسب عادت به پوشیدنشان ادامه می دهی.اگر کفش جدیدی بخری باید از آنها استفاده کنی. و تو با خودت می گویی اما اگر پایت را درد بیاورند، اگر از آنها خوشت نیاید، باید چکار کنی؟بهتر است با همین هایی که داری سر کنی. ولی چرا امتحان نمی کنی؟
راحتی فلاکت بار موقعی است که خیلی مأیوس هستی، اما در عین حال به آن خو گرفته ای . محدودیت ها و قید و بند های این فلاکت را می دانی. می دانی که چنین موقعیتی را تحمل می کنی به این دلیل که هر روز انجامش می دهی . موضوع این است که تلاش در جهت رها کردن راحتی فلاکت بار ترسناک است. تو با خود می اندیشی که: می توان تغییری ایجاد کرد اما چه اتفاقی می افتد؟ واقعاً کارها می تواند بهتر شود؟ چه بسا از آن چه هست بدتر شود؟ اگر بدتر شود می توانی آن را تحمل کنی؟ اگر فلاکت و بدبختی بیشتری را به وجود آوری چی؟آن وقت باید از یک موقعیت بد به موقعیت بدتری فرو روی. شاید بهتر باشد همان جا که هستی بایستی و حرکت نکنی. حداقل می دانی که می توانی تحملش کنی.
این نوعی راه حل است که از پیشرفت ما جلوگیری و گرفتارمان می کند. در چنین شرایطی تو مفلوک و بیچاره هستی اما نه آنقدر که برای تغییر کافی باشد. چقدر مفلوک و درمانده شده ای؟می توانی منتظر بمانی تا این حالت به بحران تبدیل شود و آنگاه مجبور به عمل شوی. اما این بهترین راه تغییر نیست. بهتر است که مسئولیت پذیر باشی و نوع واکنش ات را خودت طراحی کنی. به اطراف نگاه کن. گزینه های تو کدامند؟ چه کاری می توانی بکنی؟ واقع نگر باش. در مورد مشکلاتی که ممکن است پیش آید دست به پیش بینی بزن و خودت را آماده کن. قبول کن که باید تا حدی مأیوس تر شوی تا فرآیند تغییر را دنبال کنی اما خوش بین باش و صبر داشته باش تا وضعیت بهبود پیدا کند.
چه چیزی بهتر است: سریع و فشرده عمل کردن یا آهسته و پیوسته رفتار کردن؟فرض کن که به جراحی کوچکی نیاز داری. آیا از دکتر می خواهی که سریع و تند عمل کند یا خیلی آهسته و آرام عمل کند طوری که در تو دردی ایجاد نشود؟ آهسته و طولانی بودن جراحی عملاً دردناک تر است. سریع بودن هم رنج زاست اما خیلی زود می گذرد.
راحتی فلاکت بار آهسته و دائمی است و می تواند در طول زمان بسیار ناراحت کننده باشد، چرا که درد هرچه بیشتر فشرده و فشرده تر می شود. واکنش سریع می تواند تو را از راحتی فلاکت بار نجات دهد. شاید واکنش سریع در زمانی که تغییر می کنی ناخوشایند باشد، اما زندگی وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد و طول مدت رنج و گرفتاری ات نیز کوتاه تر خواهد شد.
می توانی درد شدید کوتاه مدت را غنیمت بشماری و آسیب جزئی را بپذیری و یا عبور از آن به یک فرصت تازه و یک امکان جدید دست پیدا کنی. اما دقت کن که انتخابت راحتی فلاکت بار نباشد.امتحان کردن را انتخاب کن. عمل کن و ببین چه اتفاقی می افتد
.
منبع:
((ماییم کا اصل شادی و کان غمیم)) نوشته های دکتر علی صاحبی
کليه حقوق مادي و معنوي سايت متعلق به مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی ناصح مي باشد